Prezentare


Vila Belvedere ** este situata in apropierea Parcului National Retezat, la intrarea in orasul Hateg dinspre Petrosani, pe drumul E79. Pensiunea dispune de o parcare proprie, de curte interioara spatioasa, intima si retrasa, cu locuri special amenajate pentru odihna si divertisment. In jurul piscinei cu apa curata in permanenta sunt amplasate doua gratare, sezlonguri, balansoare.

Putem pune la dispozitie un numar de 52 locuri de cazare in camere cu pat matrimonial sau in camere cu trei sau patru paturi, cu posibilitate de adaugare a inca 8 paturi pliante, in camerele duble, rezultand 60 locuri de cazare. Camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, internet wireless si bai individuale cu cada de dus si apa calda non stop .In restaurantul propriu, pe terasa mare din fata pensiunii si in curtea interioara se pot servi delicioase preparate culinare traditionale si cu specific zonal. Materia prima este procurata din ferma proprie sau din partidele de vanatoare si pescuit sportiv organizate oficial .

Pentru divertismentul musafirilor nostri putem organizarea de excursii pe traseele montane din Muntii Retezat si Tarcului, trasee de moto enduro, partide oficiale de vanatoare si pescuit sportiv. In sezonul de iarna se pot practica sporturile de iarna in statiunea Rausor situata la aproximativ 20 km,statiune dotata cu teleski.

Se pot organiza si excursii cu caracter educativ pentru vizitarea unor obiective istorice,lacase de cult cum ar fi :
– Manastirea Prislop ;
– Manastirea Colt ;
– Cele mai vechi biserici din piatra din Romania: biserica Densus, biserica Strei, biserica Ostrov, biserica Santamaria Orlea ;
– Cetatea Colt-sursa de inspiratie a romanului”Cetatea din Carpati” de Jules Verne.
– Castelul Huniazilor de la Hunedoara si cel de la Santamaria Orlea ;
– Rezervatia Naturala de Zimbrii de la iesirea din oras ;
– Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmisegetusa, straveche metropola romana .

Spatiul mare al locatiei permite organizarea de mese festive, reuniuni, revelioane si chiar tabere scolare.

Alte facilitati:
~ centrala termica proprie
~ acces la: piscina, acoperire GSM pentru: Vodafone, Cosmote, Orange,  Rds.
~ gratar in curte (barbeque)
~terasa de vara
~ balansoare
~ sezlonguri

Va asteptam, in orice sezon, la Vila Belvedere!

Distantele pana la principalele localitati sunt de :

– 51 km. Deva ;
– 21 km. Hunedoara ;
– 49 km. Petrosani ;
– 180 km. Timisoara.